![](https://static.vesti.rs/vesti/images2/vesti.rs.jpg)
Izvor: S media, 20.Jun.2013, 14:44 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Nestle pravi majonez u Surčinu?
Vrednost te investicije je 1,3 miliona evra, izjavio je regionalni direktor te kompanije Ansgar Borneman.
On je za novi broj "Magazin Biznis" kazao da se očekuje da će u fabrici u Surčinu, koja je ranije pripadala Centroproizvodu, godišnje da se proizvodi više od 2.000 tona "tomi" majoneza.
"Nakon 14 meseci napornog rada i investicije od 1,3 miliona evra, započeli smo proizvodnju u Surčinu. Proizvodnja majoneza u našim pogonima pozitivno će se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odraziti na naše poslovanje u pogledu cene, ali i sa aspekta kvaliteta i distribucije. Proizvodnja će biti orijentisana na region, ali će nam takođe pružiti i nove prilike za izvoz", kazao je on.
Izvor: Beta foto: Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron