Izvor: S media, 20.Jun.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestle pravi majonez u Surčinu?

Vrednost te investicije je 1,3 miliona evra, izjavio je regionalni direktor te kompanije Ansgar Borneman.

On je za novi broj "Magazin Biznis" kazao da se očekuje da će u fabrici u Surčinu, koja je ranije pripadala Centroproizvodu, godišnje da se proizvodi više od 2.000 tona "tomi" majoneza.

"Nakon 14 meseci napornog rada i investicije od 1,3 miliona evra, započeli smo proizvodnju u Surčinu. Proizvodnja majoneza u našim pogonima pozitivno će se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odraziti na naše poslovanje u pogledu cene, ali i sa aspekta kvaliteta i distribucije. Proizvodnja će biti orijentisana na region, ali će nam takođe pružiti i nove prilike za izvoz", kazao je on.

Izvor: Beta foto: Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.