Nemačka kompanija za proizvodnju delova avio motora stiže u Novu Pazovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 17:18

Nemačka kompanija za proizvodnju delova avio motora stiže u Novu Pazovu

Na teritoriji staropazovačke opštine postoji četiri industrijske zone u kojima posluju poznata imena kako stranih tako i domaćih kompanija. Da se ulaganje u opremanje industrijskih zona u ovom kraju isplatilo potvrđuje i vest da će u ovom delu Srema poslovati i svetski poznata kompanija iz Nemačke koja se bavi proizvodnjom delova motora za avione.

Svetski gigant stiže na srpsko tržište, i to baš u Novu Pazovu, kaže predsednik opštine Stara Pazova i dodaje da će u MTU-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za početak raditi oko 450 radnika.

Podsetimo, prethodnih nekoliko godina značajno se ulagalo u opremanje četiri industrijske zone koje se prostiru na površini od oko 1.500 hektara, a usvajanje Prostornog plana opštine, kažu nadležni omogućiće dalji privredni razvoj postojećih zona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.