Izvor: Danas, 09.Jul.2023, 17:56

Nebojša Krstić o tvrdnjama da je njegova firma od RTS dobila višemilionski posao: Nemam veze sa RTS, nemam agenciju, a Marinika Tepić radi prljavi posao za Đilasa

Po običaju, Marinika Tepić izgovara laži i budalaštine. Nikakve veze nemam sa RTS-om, a nemam ni agenciju – komentariše za Danas Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić da je firma Nova communications, koju su osnovali Nebojša Krstić i Jasmina „Džesi“ Stojanov, dobila od RTS 2022. godine posao vredan više od 1,7 miliona dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nebojša Krstić i Jasmina Stojanov demantovali navode Marinike Tepić

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2023

Nebojša Krstić i Jasmina Stojanov demantovali su navode poslanice i potpredsednice SSP Marinike Tepić koja je na Tviteru objavila da je firma "Nova communications", koju su, kako je istakla Tepić, oni osnovali, dobila od RTS 2022. godine posao vredan više od 1,7 miliona dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.