Nastavljaju se radovi na izgradnji sportske hale u Beški

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2023, 14:52

Nastavljaju se radovi na izgradnji sportske hale u Beški

U Beški su nastavljeni radovi na izgradnji sportske hale.

Trenutno se radi na izgradnji temelja i temeljne ploče, a planiranom dinamikom sportska hala u Beški ove godine trebalo bi da bude stavljena pod krov, dok se završetak ovog sportskog objekta očekuje iduće godine.

Na lokaciji koja se nalazi u Jug Bogdanovoj ulici u blizini seoske škole "Braća Grulović" u toku je prva faza radova na izgradnji sportske hale u ovom inđijskom selu. Meštani, znatiželjno prate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako posao odmiče, zadovljni što će u selu imati jedan takav objekat, pre svega kažu zbog mladih koji planiraju da ostanu da žive u Beški.

S obzirom na to da se objekat gradi u blizini škole, biće na raspolaganju i školskoj deci za njihove sportske aktivnosti i nastavu fizičkog vaspitanja, ali i za održavanje drugih programa, kulturno umetničkih manifestacija u selu.

Kako su ranije nadležni najavili biće to moderna sportska hala, sa oko 500 mesta za sedenje. Za početak radova sredstva je obezbedila lokalna samouprava, a za nastavak izgradnje apliciraće kod viših instance.

Plan je da se do kraja ove godine objekat stavi pod krov, dok će, ako sve bude teklo po planu u prvoj polovini 2024. biti predat na upotrebu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.