Izvor: Danas, 24.Jan.2023, 18:01

Nastavak suđenja Kontiću: Saslušani veštak i stručni saradnik, prebijenom Mandiću život nije bio ugrožen

U nastavku suđenja Iva­nu Kon­ti­ću (32) iz Nik­ši­ća, ko­ji je op­tu­žen da je u av­gu­stu 2020. go­di­ne u Je­vrej­skoj uli­ci u No­vom Sa­du po­ku­šao da ubi­je Mi­lja­na Man­di­ća (30) iz Beograda, danas su u novosadskom Višem sudu, saslušani veštak sudske medicine dr Vladimir Pilija i stručni savetnik dr Goran Stojiljković. Snimak brutalnog prebijanja koji se pojavio tada u javnosti, na kom se vidi pokušaja lomljave ruku dok je mladić oboren na pod, uzmemirio je čitavu zemlju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Suđenje Kontiću: Stručnjak odbrane tvrdi da je Mandić mogao da polomi lakat i prekomernim opružanjem

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2023, 08:35

Na nastavku suđenja Ivanu Kontiću (30) za pokušaj ubistva Miljana Mandića prebijanjem, saslušan je sudski veštak koji je istakao da oštećenom nije bio ugrožen život.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.