Najava događaja za utorak, 21. januar 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 21.Jan.2020, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za utorak, 21. januar 2020. godine

REPUBLIKA SRPSKA BANJALUKA – U 12.00 časova konferencija za novinare potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Milana Petkovića povodom upućivanja u skupštinsku proceduru dva nacrta zakona čijim će usvajanjem biti ukinut takozvani “bijeli hljeb”. /pres-hol Narodne skupštine, VIDEO/ BANJALUKA – U 10.30 časova biće predstavljen Integrisani sistem za elektronsko izdavanje dozvola u građevinarstvu u Republici Srpskoj za predstavnike institucija Srpske i gradova Banjaluka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Gradiška, u organizaciji Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske. Izjave za novinare u 10.15 časova, a kamermanima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku događaja. /Administrativni centar Vlade Srpske, VIDEO/ BANJALUKA – U 9.45 časova izjave za novinare prije početka uvodnog sastanka u okviru prvog koordinatorskog “Erazmus plus” projekta Univerziteta u Banjaluci, odobrenog od Evropske komisije, koji realizuje Poljoprivredni fakultet. /prostorije Rektorata/ BiH SARAJEVO – U 13.00 časova predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija sastaće se sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim. Početak sastanka otvoren je za snimatelje i foto-reportere. /saopštenje/ SVIJET DAVOS – Američki predsjednik Donald Tramp održaće govor na Svjetskom ekonomskom forumu; – predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće na sesiji “Diplomatski dijalog o temi zapadni Balkan”. BRISEL – Sastanak Savjeta EU za ekonomske i finansijske poslove. Чланак Najava događaja za utorak, 21. januar 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković u proceduru uputio dva nacrta zakona za ukidanje "bijelog hljeba"

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2020

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas da je u skupštinsku proceduru uputio dva nacrta zakona čijim će usvajanjem biti ukinut "bijeli hljeb" za izabrana i postavljena lica koja pola godine nakon prestanka mandata imaju pravo na platu ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.