Najava događaja za subotu, 20. april 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2024, 07:15

Najava događaja za subotu, 20. april 2024. godine

Foto: Capital.ba ISTOČNO SARAJEVO/SARAJEVO – Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA u Sarajevu 1992. godine koje su počinile muslimanske paravojne formacije. Obilježavanju će prisustvovati ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Danijel Egić i delegacija Narodne skupštine Republike Srpske: – U 10.00 časova parastos za ubijene pripadnike JNA; /crkva Svetog velikomučenika Georgija, Miljevići/ – u 10.40 časova polazak autobusa prema Sarajevu, – >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u 11.00 časova mirna šetnja, polaganje vijenaca i vjerski pomen u Ulici Hamdije Kreševljakovića u Sarajevu, nekadašnjoj Dobrovoljačkoj ulici. /VIDEO/ BANJALUKA – U 9.30 časova okrugli sto o temi “NJemačka politika prema zapadnom Balkanu, s posebnim osvrtom na politiku prema Republici Srpskoj”, koji organizuje Istraživački centar Banjaluka. /hotel “Meriot”/ BANJALUKA – Sjednica Gradskog odbora Narodnog fronta Banjaluka na kojoj će biti predstavljen Program za Banjaluku i ozvaničena kandidatura predsjednika ove stranke Jelene Trivić za gradnočalenika staBanjaluke. Snimanje kadrova i izjave u 13.15 časova. /restoran “Plato ivents”, Moravska bb/ BEOGRAD – U 9.00 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa pomoćnikom sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove američkog Stejt departmenta DŽejmsom O`Brajanom. Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare. /zgrada Predsjedništva, Andrićev venac 1/ VIKTORIJA – Kanadski premijer Džastin Trudo sastaće se predsjednikom Poljske Andžejom Dudom u Viktoriji. Чланак Najava događaja za subotu, 20. april 2024. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2024

BANJALUKA - U Istočnom Novom Sarajevu i Sarajevu danas će biti obilježene 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj ulici koji su nad pripadnicima JNA počinile muslimanske paravojne formacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mirnom šetnjom i parastosom obeležena godišnjica zločina u Dobrovoljačkoj ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024

Mirnom šetnjom u bivšoj Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, uz polaganje cveća i verskim pomenom obeležene su danas 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA 1992. godine koje su počinile muslimanske paravojne formacije...Sve je prošlo bez incidenata, a prethodno je u Crkvi Svetog velikomučenika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.