Najava događaja za srijedu, 1. novembar 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 01.Nov.2023, 08:08

Najava događaja za srijedu, 1. novembar 2023. godine

FOTO: Capital BANJALUKA – U 9.30 časova sjednica Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske radi utvrđivanja konačnog prijedloga dnevnog reda šeste redovne sjednice parlamenta Srpske. /VIDEO/ BANJALUKA – U 12.00 časova obilježavanje 31 godine od osnivanja Šestog odreda Specijalne brigade policije, kojem će prisustvovati ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević. /kompleks Centra za obuku u Zalužanima/ BANJALUKA – >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << U 9.30 časova ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić razgovaraće sa direktorom Republičkog zavoda za statistiku Darkom Milunovićem o popisu poljoprivrede u Srpskoj i ostalim aktuelnostima. Izjave za medije predviđene su nakon sastanka. /prostorije Zavoda/ PRIJEDOR – U 18.00 časova narodni skup “Branimo Srpsku” s ciljem pružanja podrške institucijama Republike Srpske u odbrani nadležnosti. /Sportska dvorana “Mladost”/ TESLIĆ – Drugi dan investicione konferencije “Invest Srpska” na kojem su predviđena dva panela “Lokalne zajednice – pravo mjesto za ulaganje” i “Komparativne prednosti domaćeg izvoza”. /hotel “Kardijal”/ BANJALUKA – U 11.00 časova početak Izborne skupštine Boračke organizacije Republike Srpske na kojoj će se birati rukovodstvo ove organizacije. /Banski dvor/ JAHORINA – U 13.00 časova konferencija na novinare direktora Olimpijskog centra “Jahorina” Dejana LJevnaića i direktora Daun centra Banjaluka Zorana Jelića povodom otvaranja radionice namijenjene podršci osobama sa Daunovim sindromom. /hotel “Vučko”/ PALE – U 12.00 časova festival “Inkluziv fjužn fiesta” koji organizuju grad Istočno Sarajevo, Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama “Sunce” i Specijalna olimpijada BiH u saradnji sa Populacionim fondom UN, a koji će okupiti inkluzivne ekipe iz sedam gradova Republike Srpske i BiH na sportskim igrama. /sportska dvorana “Peki”/ SARAJEVO – U 9.30 časova članovi Predsjedništva BiH sastaće se sa predsjednikom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. Početak sastanka biće otvoren za fotografe i snimatelje /saopštenje/; – u 11.00 časova sastanak predsjedavajuće Savjeta ministara Borjane Krišto sa Fon der Lajenovom /zgrada Parlamentarne skupštine BiH/, – u 11.30 časova konferencija za novinare Krištove i Fon der Lajenove. /zgrada parlamenta BiH, VIDEO/ BEOGRAD – U 14.00 časova konferencija za novinare Udruženja za odbranu ćirilice “Dobrica Erić” o temi “Srpski jezik i ćirilica danas” na kojoj će govoriti predsjednik Odbora za standardizaciju srpskog jezika Sreto Tanasić, zatim Marina Spasojević iz Instituta za srpski jezik SANU i Jovan Janjić iz Instituta za političke studije. /pres-centar UNS-a/ ASTANA – Francuski predsjednik Emanuel Makron posjetiće Kazahstan. Чланак Najava događaja za srijedu, 1. novembar 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Minić lovište “Manjača” dodijelio kome je naumio

Izvor: Capital.ba, 01.Nov.2023

BANJA LUKA – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS Savo Minić uspio je u otvorenoj namjeri da sportsko-rekreaciono lovište „Manjača“ dodijeli na korištenje novoformiranom lovačkom udruženju „Manjača-Stričići“ Banjaluka na period od dvije i po godine, potvrđeno je za...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.