Najava događaja za petak, 5. januar 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 05.Jan.2024, 08:09

Najava događaja za petak, 5. januar 2024. godine

FOTO: Capital BRATUNAC – U selu Kravica kod Bratunca biće obilježena 31 godina od stradanja Srba u zločinu muslimanskih snaga na Božić 1993. godine, a obilježavanju će prisustvovati i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković: – u 11.00 časova biće osveštan spomenik i služen parastos stradalim Srbima; – u 12.00 časova biće odata počast i položeno cvijeće uz spomen-krst za 3.267 poginulih srpskih civila i boraca iz srednjeg Podrinja i Birča. BANJALUKA – U 11.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << časova predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić uručiće božićne paketiće djeci koja se nalaze na liječenju na Klinici za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Srpske, a u 11.30 časova djeci smještenoj u Roditeljskoj kući “Iskra”. /VIDEO/ SARAJEVO – U 19.30 časova tradicionalni Božićni koncert Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva /SPKD/ “Prosvjeta” Sarajevo na kojem će gosti biti članovi hora Srpskog pjevačkog društva “Jedinstvo” iz Kotora. /Narodno pozorište/ SARAJEVO – U 12.00 časova izricanje prvostepene presude bivšem direktoru Službe za zajedničke poslove institucija BiH Draganu Šojiću optuženom za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja. /Sud BiH/ Чланак Najava događaja za petak, 5. januar 2024. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Imamo grobove, imena, ali ni 31 godinu posle nemamo presuđenih zločinaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2024

U bratunačkom selu Kravica danas će biti služen parastos za 158 Srba iz ovog mesta i susednih zaselaka stradalih u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, od kojih su njih 49 ubile muslimanske snage iz Srebrenice na Božić 1993. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Najava događaja za subotu, 6. januar 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 06.Jan.2024, 08:09

FOTO: Capital BANJALUKA – U 17.00 časova Njegovo preosveštenstvo vladika banjalučki Jefrem služiće u Sabornom hramu Hrista Spasitelja večernje bogosluženje sa osveštanjem Badnjaka. /VIDEO/ BIJELJINA – U 17.00 časova NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije predvodiće...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.