Capital.ba

Najava događaja za subotu, 6. januar 2024. godine

06.01.2024. / 7:03

Najava događaja

FOTO: Capital

BANJALUKA – U 17.00 časova Njegovo preosveštenstvo vladika banjalučki Jefrem služiće u Sabornom hramu Hrista Spasitelja večernje bogosluženje sa osveštanjem Badnjaka. /VIDEO/

BIJELJINA – U 17.00 časova NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije predvodiće svečano večernje bogosluženje u Hramu Svetog Georgija, a nakon litije gradskim ulicama osveštaće badnjak na platou ispred zgrade Gradske uprave.

BANJALUKA – U 11.30 časova defile povodom obilježavanja Badnjeg dana u kojem će učestvovati 100 kamiona Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske i iz Centra za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova u Zalužanima krenuti prema zgradi Vlade Srpske, a u 12.00 je planiran dolazak ispred Hrama Hrista Spasitelja.

SARAJEVO – U 17.00 časova večernje bogosluženje i nalaganje badnjaka u Staroj crkvi Svetog arhangela Mihaila. /VIDEO/

BOSANSKI PETROVAC – U 18.00 časova Njegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački Sergije na Badnje veče služiće u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Bosanskom Petrovcu.

BEOGRAD – U 16.00 časova nalaganje badnjaka kod Hrama Svetog Save.

BEOGRAD – U 9.00 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primiće djecu srpske nacionalnosti iz Sjeverne Makedonije koja borave u posjeti Beogradu povodom božićnih praznika i podijeliti im paketiće. /zgrada Predsjedništva, Andrićev venac 1/.

ANKARA – Američki državni sekretar Entoni Blinken posjetiće Tursku kako bi razgovarao o bilateralnim i regionalnim pitanjima.

JERUSALIM – Njemački ministar spoljnih poslova Analena Berbok posjetiće Izrael.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!