Nagrada sajtu Nonstopshop.rs za doprinos internet poslovanju

Izvor: Blic, 07.Apr.2011, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada sajtu Nonstopshop.rs za doprinos internet poslovanju

BEOGRAD - Kompanija „Ringier Axel Springer” dobitnik je nagrade „E-trgovina Award 2011” za doprinos razvoju elektronske trgovine i elektronskog poslovanja, i to za projekat internet prodavnice www.nonstopshop.rs.

Nagradu je juče na svečanoj dodeli na Paliću primio Jovan Protić, direktor internet izdanja i eCommerce biznisa kompanije „Ringier Axel Springer".

- Za kraće od godinu dana uspeli smo da u Srbiju donesemo pouzdanu, profesionalnu i sigurnu internet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodavnicu. Ova nagrada nam je dokaz da uspevamo u nastojanjima da potrošačima obezbedimo da kupuju preko interneta s punim poverenjem, i da uz to mogu da očekuju najkvalitetniju uslugu - rekao je Protić.

Sajt www.NonStopShop.rs je internet prodavnica koju je kompanija „Ringier Axel Springer" pokrenula krajem aprila 2010. U toku razvoja projekta glavni cilj je bio isporučiti obećanu vrednost potrošačima, ali i otkloniti sve barijere na onlajn tržištu.

Kompanija konstantno radi i na edukaciji potrošača o sigurnosti, načinima i mogućnostima plaćanja na internetu, oblicima poslovanja i pravima potrošača.

- Nastavićemo da radimo kako bismo opravdali ukazano poverenje i omogućili potrošačima jednako jednostavnu i ugodnu internet kupovinu kao što je to slučaj u svim visokorazvijenim zemljama - rekao je Protić.

Osam godina nagrade

Priznanje „E-trgovina AWARD" dodeljuje se od 2003. godine u cilju afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju elektronskog poslovanja. Među dosadašnjim dobitnicima priznanja su i kompanije: „VISA International", JP PTT saobraćaja Srbija, kompanija „First Data International", kompanija „Pakom computers”, kompanija „Delta M", Narodna banka Srbije, Poštanska štedionica, „Limundo" i sajt „Infostud".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.