Na kraju maja indeksi na nivou iz decembra

Izvor: S media, 30.Maj.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kraju maja indeksi na nivou iz decembra

Kraj maja na Beogradskoj berzi obeležio je dalji pad vrednosti berzanskih indeksa i, uz samo jednu pozitivnu promenu u toku čitavog meseca, indikatori kretanja cena na tržištu našli su se na nivou iz decembra 2009. godine.

Kraj maja na Beogradskoj berzi obeležio je dalji pad vrednosti berzanskih indeksa i, uz samo jednu pozitivnu promenu u toku čitavog meseca, indikatori kretanja cena na

tržištu našli su se na nivou iz decembra 2009. godine.

Ukupan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedeljni promet u poslednjoj majskoj sedmici bio je 456 miliona dinara, manji za oko 20 odsto nego nedelju dana ranije, navela je šef odeljenja za poslove korporativnog agenta i agenta emisije Fime internešenel Tijana Cvetković.

Najviše se u radnoj nedelji izmedju 24. i 28. maja trgovalo AIK bankom, za gotovo 49 miliona dinara, a odmah iza nje našli su se Kolubara univerzal i Agrobanka sa 43 miliona, odnosno 38 miliona.

Najveći nedeljni rast cene ostvarila je Čačanska banka, gotov pet odsto, a slede Kredi banka sa tri i po procenta i Alfa plam sa nešto više od procenat.

U kategoriji gubitnika našli su se Vital sa minusom od 12 odsto i Univerzal banka i Metals banka sa nepunih 12 procenata.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.