Na Beogradskom maratonu predstavljena nova usluga Pošte Srbije - paketomati

Izvor: Beta, 15.Maj.2022, 18:54

Na Beogradskom maratonu predstavljena nova usluga Pošte Srbije - paketomati

Pošta Srbije saopštila je danas da je nova usluga - paketomati predstavljena simbolično na 35. Beogradskom maratonu, sa koga je najavljen početak pružanja ove usluge od ponedeljka, 16. maja.Na Beogradskom maratonu su predstavljeni i maskota paketomat i razglednice sa motivima maratona i igračke - paketomati, koje je Pošta Srbije poklonila učesnicima maratona i posetiocima."Usluga paketomati od ponedeljka će početi da se pruža u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Кraljevu, Novom Pazaru i Pančevu, a prvih 20 paketomata Pošte Srbije, prepoznatljivo obeleženih i modernog dizajna, sa istaknutim uputstvima za upotrebu, postavljeno je na prometnim i lako dostupnim lokacijama u ovim gradovima", navodi se u saopštenju.Kao pokrovitelj maratona Pošta Srbije je i dodelila nagrade pobednicima takmičarske trke "Pošta Srbije Štafetni polumaraton".Informacije o novoj usluzi i lokacijama istaknute su na sajtu Pošte Srbije na linku https://paketomat.posta.rs.Pošta Srbije je uoči maratona objavila i prigodno izdanje poštanskih maraka "35. Beogradski maraton", u čast jubileja dogadjaja od posebnog značaja za grad Beograd i Srbiju.Stručnu saradnju u realizaciji izdanja obezbedio je direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, dok je grafička realizacija delo "Hominid studia" iz Beograda.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pošta od danas ima novu uslugu - paketomat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022, 05:16

Na 35. Beogradskom maratonu koji je juče održan u Beogradu i čiji je pokrovitelj bila, Pošta Srbije je predstavila novu uslugu paketomati, koja će biti pružana od danas, saopšteno je iz Pošte Srbije...Ova usluga će se pružati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.