Pošta od danas ima novu uslugu - paketomat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022, 05:16

Pošta od danas ima novu uslugu - paketomat

Na 35. Beogradskom maratonu koji je juče održan u Beogradu i čiji je pokrovitelj bila, Pošta Srbije je predstavila novu uslugu paketomati, koja će biti pružana od danas, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Ova usluga će se pružati u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu, a prvih 20 paketomata Pošte Srbije, prepoznatljivo obeleženih i modernog dizajna, sa istaknutim uputstvima za upotrebu, postavljeno je na prometnim i lako dostupnim lokacijama u ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gradovima.

Informacije o usluzi i lokacijama mogu se naći na sajtu Pošte Srbije a kada je reč o reakcijama učesnika i posetilaca današnjeg maratona, posebnu pažnju su izazvali maskota paketomat, razglednice sa motivima maratona i igračke-paketomati koje im je Pošta poklonila.

Iz Pošte navode da je ovo preduzeće uoči maratona objavilo i prigodno izdanje poštanskih maraka "35. Beogradski maraton” i to u čast jubileja ovog događaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Paketomati rade od danas - Pošta Srbije na Beogradskom maratonu predstavila novu uslugu

Izvor: B92, 16.Maj.2022

Danas počinje rad nova usluga Pošte Srbije - paketomati. Nova usluga predstavljena je na na Beogradskom maratonu, čiji je pokrovitelj bila upravo Pošta Srbije, navedneo je na portalu kompanije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.