NOVOSTI SAZNAJU: Gazdarica sama ruši objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSTI SAZNAJU: Gazdarica sama ruši objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku

Počelo uklanjanje divljeg objekta na vrhu Kopaonika koji je pre dve godine sagradila široj javnosti potpuno nepoznata Snežana Mitković iz Smedereva MADA još nema zvanične potvrde, po svemu sudeći, danas je počelo dugo najavljivano uklanjanje divljeg objekta na vrhu Kopaonika koji je pre dve godine sagradila široj javnosti potpuno nepoznata Snežana Mitković iz Smedereva. Bez prisustva policije i inspektora, grupa radnika koje je najverovatnije angažovala investitorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << danas je počela skidanje crepa sa krova, a potom bi trebalo da usledi i uklanjanje betonskih ploča i zidova. Prema nezvaničnim informacijama, objekat će ukloniti oni koji su ga i sagradili, a to najverovatnije nije Snežana Mitković već neko mnogo moćniji koji je dve godine uspevao da spreči rušenje. Opširnije u sutrašnjem štampanom izdanju "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela demontaža objekta na vrhu Kopaonika

Izvor: RTS, 12.Okt.2019, 08:39

Na vrhu Kopaonika u petak je počelo uklanjanje nelegalno izgrađenog "kafića", za koji je inspekcija avgusta 2018. donela rešenje o rušenju. . Skinut je crep sa jednog dela krova, a kroz prozor objekta vidi se da je sav...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.