Izvor: Blic, 21.Sep.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEN SUPRUG OBJAVIO FOTOGRAFIJU Naša pevačica otišla na napuštenu plažu i SKINULA gornji deo kupaćeg

Ono što je na prvi pogled očigledno jeste činjenica da je Katarina Kaja Ostojić svoju liniju ovog leta dovela do savršenstva. Ona se potpuno opustila pa dok se sunčala skinula je gornji deo kupaćeg.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTIŠLA JE NA USAMLJENU PLAŽU: Mislila je da je niko ne gleda i skinula se u TOPLES! Onda su se njene fotke našle na INTERNETU! A tek kad je čula ko ju je slikao (FOTO)

Izvor: Svet, 22.Sep.2018, 11:28

Pevačica Kaja Ostojić sa suprugom Džekom Džuniorom uživaju na Ibici, gde dolaze godinama.. Kaja, koja mesto poznaje odlično, otišla je na skrivenu plažu, gde nema nikoga i opustila se. Skinula je gornji deo kupećeg i uživala na suncu i u tišini. Međutim, nije ni slutila da je neko posmatra...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.