Izvor: Blic, 03.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS raspisao tender za nabavku nafte

Naftna industrija Srbije (NIS) pokrenula je postupak za nabavku 800.000 metričkih tona sirove nafte za period januar-jun sledeće godine.



Prema oglasu koji je NIS objavio na svom sajtu reč je o nafti "ural" na paritetu CIF luka Omišalj, sa minimun 31,5 stepeni API, maksimalnim sadržajem sumpora do 1,4 odsto i tačkom stinjavanja maksimalno plus pet stepeni Celzijusa.

Rok za dostavljanje ponuda je 10. decembar, do 12 časova po lokalnom vremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najniža ponuđena cena, uz ispunjenje svih ostalih zahteva iz konkursne dokumentacije.

Odluku o dodeli ugovora doneće stručna komisija, koja će po sprovedenom postupku obavestiti sve ponuđače o svojoj odluci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.