Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2024, 09:34

NBS: Neto imovina dobrovoljnih penzijskih fondova lane porasla za 11,5 odsto

Neto imovina dobrovoljnih penzijskih fondova u Srbiji na kraju četvrtog tromesečja prošle godine iznosila je 53,8 milijardi dinara, što je za 11,5 odsto više nego na kraju 2022. godine, a za 2,7 odsto više nego u prethodnom tromesečju, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije (NBS) o sektoru dobrovoljnih penzijskih fondova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PENIZONERI, PAŽNJA! Na OVAJ NAČIN uz redovnu penziju možete dobiti i mesečni dodatak! Malo ljudi zna za OVU POGODNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

Neto imovina dobrovoljnih penzijskih fondova u Srbiji na kraju četvrtog tromesečja 2023. godine iznosila je 53,8 milijardi dinara, što predstavlja rast od 11,5% u odnosu na kraj 2022. godine i rast od 2,7% u odnosu na kraj prethodnog tromesečja, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije (NBS) o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.