Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2023, 13:59

NALED: Poljoprivreda,turizam i ekologija su razvojni prioriteti gradova i opština

Poljoprivreda i turizam delatnosti su koje lokalne samouprave prepoznaju kao najveću razvojnu šansu, a zaštitu životne sredine kao prioritet za unapređenje kvaliteta života građana, saopštila je danas Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). To su, kako se navodi, pokazali novi strateški planovi razvoja 10 gradova i opština, pripremljeni za period do 2030. godine, kojima su definisane mere, kao i sredstva potrebna za postizanje postavljenih ciljeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NALED: Poljoprivreda, turizam i ekologija su razvojni prioriteti gradova i opština

Izvor: Beta, 15.Maj.2023

Razvojni prioriteti gradova i opština u Srbiji su poljoprivreda, turizam i ekologija, pokazali su novi strateški planovi razvoja 10 gradova i opština, saopštila je danas Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).Tim planovima, pripremljenim za period do 2030. godine, definisane su mere...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.