NAKON NEKOLIKO DECENIJA! Stigle lepe vesti: U Srbiji nikad manja nezaposlenost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON NEKOLIKO DECENIJA! Stigle lepe vesti: U Srbiji nikad manja nezaposlenost!

Stopa nezaposlenosti u Srbiji pala na 10,3 odsto

Stopa nezaposlenosti u Srbiji pala je na 10,3 posto što je najniži nivo nezaposlenosti u proteklih nekoliko decenija, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je nakon obilaska zgrade Hitne pomoći u Beogradu rekao da je, s druge strane, stopa zaposlenosti na nivou od 49,2 procenata što je takođe, ukazuje, najviši nivou u proteklih nekoliko decenija.

Vučić je čestitao svim nadležnima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su radili na postizanju ovih rezultata ali i istakao da će država nastaviti da radi na spuštanju nivoa nezaposlenih ispod deset procenata.

Kako je dodao, po rezultatima u smislu visine nivoa nezaposlenosti, Srbija se može meriti sa nekoliko zemalja Evropske unije.

OAZE HLADOVINE: Vreli talas zapljusnuo je Srbiju, ali na ovim mestima možete pronaći OSVEŽENJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.