Izvor: Danas, 27.Apr.2023, 18:11

Momirović očekuje da robna razmena Srbije s Republikom Korejom pređe milijardu dolara

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Srbije, Tomislav Momirović, izjavio je danas da očekuje da, kada bude zaključen sporazum o slobodnoj trgovini s Republikom Korejom, robna razmena poraste na više od milijardu dolara godišnje.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Momirović: "Srbija će nastaviti da unapređuje tradicionalno dobre ekonomske i političke odnose sa republikom Korejom" (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Apr.2023

Srbija će nastaviti sa aktivnostima koje imaju za cilj dodatno unapređenje tradicionalno dobrih ekonomski i političkih odnosa sa Republikom Korejom, a nakon zaključivanja Sporazuma o slobodnoj trgovini očekujemo da robna razmena između naše dve zemlje bude i preko jedne milijarde dolara godišnje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.