Ministar RS objavio kada počinje gradnja aerodroma u Trebinju

Izvor: B92, 25.Nov.2021, 23:00

Ministar RS objavio kada počinje gradnja aerodroma u Trebinju

Banjaluka -- Ministar saobraćaja i veza RS Nedeljko Ćorić izjavio je da se sledeće godine očekuje početak gradnje aerodroma u Trebinju.

On kaže da bi bilo neozbiljno precizirati tačan datum.

"Vlada Republike Srpske izdvojila je neophodna sredstva da se obave potrebne geološke radnje na lokalitetu gradnje. Vlada Srbije je obezbedila sredstva za eksproprijaciju zemljišta, tako da očekujemo da ćemo sledeće godine početi sa gradnjom aerodroma", rekao je Ćorić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovarajući na pitanja narodnih poslanika tokom aktuelnog časa na sednici Narodne skupštine.

Ćorić je naglasio da aerodrom u Trebinju ima širi društveni značaj, ne samo za Trebinje, nego za celu Srpsku, prenosi portal Capital.

"Raduje me da su geološka istraživanja u toku, kao i da se radi projektno rješenje”, naveo je Ćorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.