Minimalna zarada od juna 102 dinara po radnom satu

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalna zarada od juna 102 dinara po radnom satu

21. 04. 2011  Izvor: Press
BETA
Članovi Socijalno ekonomskog saveta danas su postigli saglasnost da minimalna cena rada od juna bude 102 dinara za radni sati i najavili da će naredne nedelje potpisati socijalni sprorazum, koji predviđa da se iz budžeta za oporavak privrede i zapošljavanje izdvoji oko 500 miliona evra


Na osnovu dogovora članova saveta - Vlade, Unije poslodavaca, samostalnog sindikata i sindikata "Nezavisnost" minimalna zarada od juna >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << do decembra će biti 17.748 dinara.
Predsednik Unije poslovadaca Srbije Nebojša Atanacković je kazao na konferenciji za novinare da su od vlade dobili obećanje da će do kraja juna biti povećan neoporezivi deo zarade, što je bio uslov poslodavaca da prihvate povećanje minimalne cene rada sa 95 na 102 dinara po radnom satu.
opširnije možete pročitati na ovom linku

ekonomijaSrbijaMinimalna zarada

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.