Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2023, 17:00

Zaustavljen izvoz krastavaca u Sloveniju, čekaju se rezultati super analize

Direktor Uprave za zaštitu bilja Nebojša Milosavljević potvrdio je danas da je na granici sa Slovenijom zaustavljena količina od 18 tona svežeg krastavaca iz Srbije, jer su u njima pronađeni ostaci fungicid metalaksila i istakao da se čekaju konačni rezultati super analize o količinama te supstance.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SLOVENIJA ZAUSTAVILA POŠILJKU SRPSKOG KRASTAVCA Analize u toku zbog prisustva fungicida metalaksila

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Sep.2023

Direktor Uprave za zaštitu bilja Nebojša Milosavljević potvrdio je da je na granici sa Slovenijom zaustavljena količina od 18.000 tona svežeg krastavaca iz Srbije, jer su u njima pronađeni ostaci fungicida metalaksila. „Sveži krastavac iz Srbije je zaustavljen na granici sa Slovenijom, jer je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.