Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milion Hrvata živi u riziku od siromaštva

​ZAGREB - Stopa rizika od siromaštva u Hrvatskoj iznosila je u 2018. godini 19,3 posto, a gotovo četvrtina stanovnika je bila u riziku od siromaštva ili socijalne isključenosti, čime su najzahvaćenije bile osobe starije od 65 godina, pogotovo žene, pokazuju najnoviji podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milion Hrvata živi u riziku od siromaštva

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019

Stopa rizika od siromaštva u Hrvatskoj iznosila je u 2018. godini 19,3 posto, a gotovo četvrtina stanovnika je bila u riziku od siromaštva ili socijalne isključenosti, čime su najzahvaćenije bile osobe starije od 65 godina, pogotovo žene Stopa rizika od siromaštva u Hrvatskoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.