Izvor: EMportal, 15.Dec.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Panić namerava da se vrati na rusko tržište

Bivši jugoslovenski premijer i bivši vlasnik ICN Pharmaceuticals Milan Panić, namerava da se vrati na rusko tržište, rekao je danas njegov savetnik Sergej Grizunov.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Panić planira novi pohod na Rusiju

Izvor: Mondo, 15.Dec.2009

Bivši jugoslovenski premijer i bivši vlasnik Aj si en Farmasjutikals (ICN Pharmaceuticals) Milan Panić, namerava da se vrati na rusko tržište.

Nastavak na Mondo...

Milan Panić planira povratak na rusko tržište

Izvor: Blic, 15.Dec.2009

Bivši jugoslovenski premijer i bivši vlasnik "ICN Farmaseutikals" Milan Panić namerava da se vrati na rusko tržište, rekao je danas njegov savetnik Sergej Grizunov...Grizunov je precizirao da Panić, sada vlasnik kompanije "PB Biomedikals", namerava da u prvoj etapi uloži nekoliko desetina miliona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.