Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva i Berizo: Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa generalnim direktorom kompanija Vansi erports Srbija, Fransoom Berizom, o ulaganjima u Aerodrom "Nikola Tesla" kojim upravlja ta kompanija na osnovu ugovora o koncesiji.

"Mi smo partneri u ovom poslu i u obostranom interesu je da ispunimo ciljeve definisane ugovorom, jer ovo je projekat od nacionalnog interesa za Srbiju i verujem da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od koncesije Aerodroma 'Nikola Tesla'. Ministarstvo koje vodim je tu da vam pruži svu neophodnu podršku kako bismo efikasno realizovali dogovorene planove, učinili da se aerodrom još brže razvija, a Srbija postane čvorište vazdušnog saobraćaja u regionu", rekla je Mihajlović.

Berizo je istakao da kompanija "Vansi" poseduje ogromno iskustvo i znanje potrebno za unapređenje jednog aerodroma i da su tu da doprinesu daljem razvijanju beogradskog aerodroma.

"Strateški ciljevi su nam isti, tu smo da učinimo Aerodrom 'Nikola Tesla' još operativnijim i vaša podrška nam je izuzetno značajna", rekao je on, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Predstavnici Vlade Srbije, Aerodroma "Nikola Tesla" i francuske korporacije "Vansi" potpisali su u martu prošle godine ugovor o koncesiji na 25 godina za beogradski aerodrom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.