Mihajlović: Ulažemo u infrastrukturu Doljevca za bolji život građana

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ulažemo u infrastrukturu Doljevca za bolji život građana

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je danas s ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem opštinu Doljevac i sa rukovodstvom opštine razgovarala o infrastrukturnim projektima i unapređenju kvaliteta života građana.

Ona je istakla da ne postoje mala i velika mesta, niti mali i veliki putevi, i podsetila da je država u ovoj godini izdvojila 100 miliona dinara za rekonstrukciju i održavanje puteva u Doljevcu.

"Opština >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Doljevac jedna je od najboljih u Srbiji kada govorimo o realizaciji aktivnosti iz resora Ministarstva i među najbržima u izdavanju građevinskih dozvola. Doljevac ima odličnu poziciju, tu se ukrštaju dve međunarodne pruge, budući auto-put Niš-Merdare-Priština prolaziće u blizini i nema nijednog razloga da ne nastavimo da investiramo u ovu opštinu", rekla je Mihajlović.

Ministri su posetili Osnovnu školu "Vuk Karadžić" i istakli da je za opštinu važno što ulaže u mlade i stvara uslove da deca odrastaju, obrazuju se i ostaju da žive u svom gradu.

"Razgovarali smo o projektima značajnim za Doljevac, pre svega o izgradnji novih sportskih objekata i rešavanju spornih, poput balon hale u Malošištu. Važno je što su mladi u opštini aktivni, što donose projekte koji stvaraju bolju sliku Doljevca", rekao je Udovičić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva i Udovičić u poseti Doljevcu

Izvor: RTS, 27.Nov.2018

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetila je s ministrom sporta i omladine Vanjom Udovičićem opštinu Doljevac i tom prilikom sa rukovodstvom opštine održala sastanak na temu infrastrukturnih projekata i unapređenja...

Nastavak na RTS...

Mihajlović: U vodni saobraćaj ulažemo 200 miliona evra u 2019.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 14:00

U razvoj vodnog saobraćaja u Srbiji u 2019. godini biće uloženo 200 miliona evra, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović...Ministarka je posetila Kladovo i obišla brodsku prevodnicu na HE "Đerdap 1" i najavila njenu revitalizaciju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.