Demagogija - Saveti sa ivice savesti

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2009, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demagogija - Saveti sa ivice savesti

Mesić: Srbija da otvori komunikaciju . . . Predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da mladi lideri iz Srbije, koji su nakon njegovog govora napustili Letnju školu demokratije u Strazburu, nisu razumeli njegove reči, i objasnio da on tada nije tražio da Beograd prizna nezavisnost Kosova, već je rekao da se Srbija mora dekosovizirati i otvoriti komunikaciju. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesić kritikovao Beograd

Izvor: Danas, 09.Jul.2009, 20:40

Srpski učesnici Letnje škole demokratije, koju su organizovali Savet Evrope i beogradski Fond za političku izuzetnost, napustili su juče deo predavanja u Strazburu protestujući zbog govora Stjepana Mesića, predsednika Hrvatske.

Nastavak na Danas...

Mesić izgubio "diplomatsku meru"

Izvor: RTS, 10.Jul.2009

Predsednik Hrvatske tvrdi da termin "dekosovizacija" Srbije, koji je pomenuo na predavanju u Letnjoj školi demokratije u Strazburu, nije shvaćen na pravi način. Polaznici univerziteta iz Srbije, koji su napustili Mesićevo predavanje, tvrde da je hrvatski predsednik izgubio "diplomatsku meru". ..Predsednik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.