Marić otkrio koliko će poskupjeti cigarete, alkohol i sokovi

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Jan.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić otkrio koliko će poskupjeti cigarete, alkohol i sokovi

ZAGREB - Ministar financija Zdravko Marić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je otkrio koliko će točno poskupjeti cigarete, a koliko slatka i alkoholna pića.

"Cigarete ne bi trebale ići više od dvije kune, a slatka pića 40 lipa plus PDV u cijeni litre jednog bezalkoholnog pića. Neće biti nekog velikog udara na potrošače", rekao je ministar Zdravko Marić, prenosi Dnevnik.hr.

Osvrnuo se i na prekovremene sate koji liječnicima još nisu plaćeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<
"Novi ministar je sazvao sastanak. U svakom slučaju liječnici su uvijek izražavali stav da se riješi ta problematika. Svjesni smo da je potrebno riješiti taj problem. Cijelo vrijeme govorimo da trebamo pristupiti i reviziji kolektivnog ugovora. U samom proračunu države ta sredstva će se morati osigurati. Ne možemo predvidjeti sudske sporove", rekao je Marić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.