Mančang: Više kineskih firmi razmatra investiranje u Srbiju

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančang: Više kineskih firmi razmatra investiranje u Srbiju

Kineski ambasador Li Mančang je, govoreći o planovima kineskih kompanija o ulaganju u Srbiju, najavio da će u narednom periodu predstavnici više firmi iz te zemlje doći u Srbiju kako bi razmotrili mogućnost investicija.

On je rekao da će već 22. juna u Beograd doći predstavnik kompanije koja se bavi proizvodnjom guma.

Nakon toga će, dodaje Mančang, iz provincije Hunan doći ljudi koji će razmotriti mogućnost investicija u RTB Bor, pa čak i formiranje zajedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kompanije koja bi proizvodila električne automobile za izvoz.

Mančang je u kasarni "Narodni heroj Stevica Jovanović" u Pančevu potpisao protokol o primopredaji kineske donacije Vojsci Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.