Mali o Komercijalnoj: Nema razloga da država bude suvlasnik VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali o Komercijalnoj: Nema razloga da država bude suvlasnik VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se nada da će Komercijalna banka dobiti strateškog partnera do kraja godine.

Mali je za Prvu TV kazao da nema razloga da država bude suvlasnik te banke.

On je naveo da će sutra biti potpisan ugovor sa francuskim Lazardom koji će biti savetnik Vlade Srbije u privatizaciji Komercijalne banke gde država ima vlasnički ulog od 41,74 odsto.

"Razne opcije su na stolu, ali je sigurno da će se tražiti strateški >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partner za Komercijalnu banku. U maju ili junu će biti raspisan tender za pronalaženje strateškog partnera i nadamo se da će taj postupak biti zavšen do kraja godine i nema razloga da država bude suvlasnik te banke", kazao je Mali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.