Izvor: RTS, 04.Maj.2021, 10:40

Mali: Za pomoć države prijavilo se više od tri miliona građana

Ministar finansija Siniša Mali objavio je da se do 10 časova za novčanu pomoć države prijavilo više od tri miliona građana.
Mali je na Instagramu objavio da je broj prijavljenih za novčanu pomoć države jutros prešao tri miliona.

"Do 10 sati prijavilo se 3.002.159 građana", stoji u objavi Siniše Malog na Instagramu.
Ministar je pozvao građane da se prijave za pomoć putem portala idp.trezor.gov.rs i podsetio da će od sutra građani moći da se prijave i putem telefona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri miliona građana građana se prijavilo za pomoć od 60 evra

Izvor: Danas, 04.Maj.2021

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je da se danas do 10 časova za novčanu pomoć u iznosu od 30 plus 30 evra prijavilo više od tri miliona građana.

Nastavak na Danas...

VIŠE OD TRI MILIONA PRIJAVLJENIH HA NOVČANU POMOĆ: Požurite, prijave i dalje traju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021

Do 15. maja trajaće prijave za novčanu pomoć..Ovog jutra smo prešli broj od tri miliona prijavljenih za novčanu pomoć u iznosu od 30+30 evra, naveo je ministar finansija Siniša Mali...A post shared by Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)..Do 10 časova se prijavilo 3.002.159 građana...Prijave se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.