MOŽE LI SE OVE GODINE NA MORE: Hoće li turistima biti vraćen novac ukoliko aranžmani propadnu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 08:19

MOŽE LI SE OVE GODINE NA MORE: Hoće li turistima biti vraćen novac ukoliko aranžmani propadnu?

Mnogi su već imali loša iskustva.

I nama i Grcima je zabranjeno kretanje, a od odluka EU će zavisiti šta će se i kako odvijati.

Ko planira letovanje ove godine, mora da zna jednu stvar! 

Kako sada stvari stoje turisti iz Srbije ce i ove godine teško moci da letuju u Grčkoj. Još se ne zna kada se očekuje slobodno kretanje iz Srbije u Grčku, kada će se otvoriti turizam generalno.

To u ovom momentu niko ne zna i dok se sve to ne reši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije moguće razgovarati o konkretnim stvarima za dalju turističku sezonu koja ce biti po mnogima vrlo komplikovana i ove godine.

Zbog svega toga stručnjaci preporučuju građanima da nikako ne uplaćuju aranžmane ne samo za Grčku nego ni za druge zemlje, jer u slučaju otkazivanja agencije neće moći da vrate novac.

Takvo iskustvo građani Srbije već su imali prošle godine i zato je vrlo važno da budu oprezni i da se detaljno informišu za sve što je vezano za predstojeću letnju sezonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.