Izvor: EMportal, 20.Feb.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF upozorava na veliki fiskalni deficit Srbije

Međunarodni monetarni fond (MMF) upozorio je da je projektovani fiskalni deficit Srbije za ovu godinu za najmanje jedan procenat bruto društvenog proizvoda (BDP) veći nego što to predviđa fiskalni program dogovoren sa tom institucijom 3. novembra, objavljeno je danas na sajtu Narodne banke Srbije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF upozorava na veliki fiskalni deficit

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2012

BEOGRAD, 20. februara 2012. (Beta) - Medjunarodni monetarni fond upozorio je da je projektovani fiskalni deficit Srbije za ovu godinu za najmanje jedan procenat bruto društvenog proizvoda veći nego što to predvidja fiskalni program dogovoren sa tom institucijom 3. novembra, objavljeno je u na sajtu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.