MK grupa u obnovu hotela Grand na Kopaoniku ulaže 20 miliona evra

Izvor: Beta, 12.Apr.2021, 11:59

MK grupa u obnovu hotela Grand na Kopaoniku ulaže 20 miliona evra

Kompanija MG grupa će u obnovu hotela "Grand" na Kopaoniku uložiti 20 miliona evra, a radovi će biti završeni do početka zimske sezone u decembru ove godine, saopšteno je danas."Ovom investicijom hotel Grand, koji je začetnik modernog turizma na Kopaoniku, osiguraće svoju lidersku poziciju u godini kada obeležava 40 godina postojanja", navodi se u saopštenju MK grupe.Investicija će obuhvatiti rekonstrukciju svih javnih prostora i sadržaja za goste, a planirana je i izgradnja podzemne garaže. Gostima će na raspolaganju biti i garažna mesta za električna vozila, što je jedan od doprinosa očuvanju životne sredine kojim će se kompanija u narednom periodu intenzivno baviti, istaknuto je u saopštenju."Posebnu pažnju ćemo posvetiti razvoju zaposlenih i njihovoj obuci, kako bi u njima imali najbolje ambasadore našeg brenda", rekao je direktor MK Resorta i hotela "Grand" Radoš Djordjević.MK grupa je 2009. godine preuzela najveći hotelski kompleks na Kopaoniku u koji je do sada investirala više od 50 miliona evra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MK grupa u obnovu hotela Grand na Kopaoniku ulaže 20 miliona evra

Izvor: Danas, 12.Apr.2021

Kompanija MG grupa će u obnovu hotela "Grand" na Kopaniku uložiti 20 miliona evra, a radovi će biti završeni do početka zimske sezone u decembru ove godine, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.