Izvor: Blic, 06.Dec.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA SE ZBOG DEČKA POSVAĐALA SA MAJKOM Zola je nije branio u svađi, Marija mu zamerila

Miljana Kulić se posvađala as svojom markom Marijo sa kojom je zajedno ušla u rijaliti "Zadruga 2". Ona je prošle noći imala sukob sa Zerinom Hećo, a najdeblji kraj je izbvukao njen dečko Lazar Čolić Zola. Miljana mu je zamerila što je nije branio u svađi, ali su se posle toga ipak pomirli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVA ZADRUGARKA ZNA SVE I BEZ USTEZANJA PRIZNAJE: Miljana je psihički bolesna, uz Zolu se oporavlja, a Marija mora da popusti! (VIDEO)

Izvor: Press, 07.Dec.2018, 10:05

Miljana Kulić i njena majka Marija ne razgovaraju od prošle noći tokom koje je Marija imala sukob sa dečkom svoje ćerke, Lazarom Čolićem Zolom. Marija nikako ne prihvata izabranika svoje ćerke kome je zamerila što ne staje u Miljaninu odbranu tokom svađa. Prvi svedok njihovog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.