Izvor: Press, 07.Dec.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MENE NIKO NE MOŽE DA UTIČE: Miljana zbog dečka zaratila sa ROĐENOM MAJKOM, pa otkrila da li će to uticati na njenu vezu sa Zolom (VIDEO)

Zamerila mu je što je nije zaštitio.
Miljana Kulić je prošle noći imala sukob sa Zerinom Hećo nakon kojeg je najdeblji kraj izvukao njen dečko Lazar Čolić Zola. Miljana mu je zamerila što je tokom svađe nije zaštitio, što ona očekuje od svog izabranika. Do jutra su se njih dvoje pomirili, a Miljana je o njihovoj raspravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pričala sa Drvetom mudrosti




Autor: TvPink Printscreen


Znala sam i za bolje dane, sinoć sam se mnogo iznervirala. Pričala sam sa Lazarom i rekla sam mu da, kada sam u vezi, imam potrebu da me ta osoba zaštiti. Trebalo je da stane ispred mene kada mi se Zerina unela u facu. David uvek zaštiti Aleksandru kada joj se neko unese u facu. Sa mamom ne pričam od sinoć, ljuta je na mene - rekla je Miljana.


Zolino ponašanje je zasmetalo i njenoj majci Mariji Kulić, koja je prošle noći pred svima napala izabranika svoje ćerke i optužila ga da nije dovoljno muškarac. Ona od tada ne priča sa Miljanom, koja je i o tome pričala Drvetu mudrosti u Rasjkom vrtu. 




Autor: TvPink Printscreen


Moja mama je do juče imala lepo mišljenje o njemu. Dopadalo joj se što je fin i kulturan, ali juče je i njoj zasmetalo što me nije zaštitio. Majka kao majka, i ja bih sutra isto rekla svojoj ćerki. Niko ne može da utiče na mene kada je ljubav u pitanju, ja sam njega zavolela i zaljubljena sam - dodala je Miljana. 


Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.








 



Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.