MATARUŠKA I BOGUTOVAČKA BANJA NA PRODAJU! Stečajni upravnici stavili na doboš ceo kompleks, poznata i cena

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 12:27

"MATARUŠKA I BOGUTOVAČKA BANJA" NA PRODAJU! Stečajni upravnici stavili "na doboš" ceo kompleks, poznata i cena

Firma "Mataruška i Bogutovačka banja" ponuđene po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara

Firma "Mataruška i Bogutovačka banja" u stečaju, u čijem vlasništvu je više hotela, restorana i turističkih objekata u ovim banjskim mestima ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najvredniju imovinu prodajnog paketa čine hoteli Termal, Mineral i deo hotela Žiča, restorani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cvet, Kapica i Jugoslavija, vile Kozara, Triglav, Stolovi, objekti Staro i Novo Kupatilo, depandansi Mineral i Cvet.

Paket dopunjuju Zgrada Poliklinike, Stara upravna zgrada i više ostalih objekata, pokretna imovina, umetničke slike i pravo korišćenja zemljišta.

Javno nadmetanje ovu firmu čiju imovinu čine objekti koji se prodaju u viđenom stanju zakazano je za 12. maj, a održava se po prvi put.

"Mataruška i Bogutovačka banja" je firma koja je u stečaju od 2016. godine, a rešenje o bankrotstvu doneto je 2017. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.