Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2021, 11:43

Prodaju se Mataruška i Bogutovačka banja – početna cena 1,8 miliona evra

Tri hotela, tri vile, tri restorana, dva depadansa, objekti starih i novih kupatila, sva pokretna imovina, uključujući umetničke slike u Hotelu "Termal", kao i pravo korišćenja zemljišta na spisku je imovine privrednog društva "Mataruška i Bogutovačka banja", koje se prodaje iz stečaja. Procenjena vrednost je tačno 216.556.433,5 dinara, što je oko 1,8 miliona evra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ DVE BANJE NA PRODAJU Posle "Zlatara" na dobošu još niz hotela, vila, ali i umetnina

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Firma "Mataruška i Bogutovačka banja" u stečaju, u čijem vlasništvu je više hotela, restorana i turističkih objekata u ovim banjskim mestima ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.