LEPE VESTI ZA SREDNJOŠKOLCE! Ministar finansija Siniša Mali je objavio kako možete da se prijavite za 10.000 dinara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 13:54

LEPE VESTI ZA SREDNJOŠKOLCE! Ministar finansija Siniša Mali je objavio kako možete da se prijavite za 10.000 dinara!

Ministar finansija Siniša Mali na svom Tik tok profilu objavio je snimak u kom objašnjava kako će se srednjoškolci u Srbiji prijavljivati za pomoć od 10.000 dinara. Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio ovu novčanu pomoć.

Ministar finansija Siniša Mali na svom Tik tok profilu objavio je snimak sa objašnjenjem kako će se srednjoškolci u Srbiji prijavljivati za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara.

Najpre, srednjoškolci u Srbiji trebaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da popune formular u školi, a zatim će im leći novac na račun.

Ukoliko nemaju svoj, mogu da stave račun roditelja.

Sve detalje prijave pogledajte u priloženom snimku: 

Podsetimo, gostujući u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je jednokratnu pomoć za srednjoškolce od 10.000 dinara.

- U narednih 10 dana ćemo kao država prebaciti novac lokalnim samoupravama koje će isplatiti 10.000 dinara svakom srednjoškolcu u našoj zemlji, preko majke ili oca - kazao je Vučić tom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.