LAŽNI STANODAVCI NASTAVLJAJU DA VARAJU BEOGRAĐANE: Ostavili smo kaparu, ali... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:37

LAŽNI STANODAVCI NASTAVLJAJU DA VARAJU BEOGRAĐANE: "Ostavili smo kaparu, ali..." (FOTO)

Novac traže unapred.

Lažni stanodavci ponovo varaju naivne ljude, navlače ih sa povoljnijim cenama mesečnog najma. Novac im traže unapred, pod izgovorom da su u inostranstvu, kao i da ima mnogo zainteresovanih za stan.

- Želela bih da upozorom ljude da dobro gledaju oglase za stanove, čak i ako se čuju sa ljudima i dogovore sve. Mi smo prevareni za stan, uzete su nam pare, a stan ne postoji, ostavili smo kaparu kako bi nam čovek ostavio stan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je u inostranstvu, a već sutra kada smo došli po ključeve stan nije postojao, a čovek je već poznat policiji - navela je jedna Beograđanka na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Navela je da je stan videla na oglasima.

- Sigurna sam da nismo jedini prevareni jer je teško naći dobar stan za manje pare i da su ljudi bar ostavljali čoveku "nešto" kako bi njima izdao stan. Naglašavam da je čovek poslao svoju ličnu kartu slikanu sa obe strane kao garanciju. Mi smo napravili grešku jer smo našli bar jedan dobar stan, a tražimo ga mesecima i napravili smo glupost, ali eto, bar da upozorimo ljude - poručila je ona.

Izvor: Srbija Danas/ALO!/Marija Bosiljčić/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.