Krvna plazma rekonvalescenata ne koristi obolelima od kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 05:22

Krvna plazma rekonvalescenata ne koristi obolelima od kovida

Američki nacionalni institut za zdravlje (NIH) saopštio je da je obustavio testiranja primene krvne plazme pacijenata koji se oporavljaju u lečenju pacijenata koji imaju kovid-19 sa blagim do umerenim simptomima bolesti.

NIH navodi da je to utvrdio nezavisni odbor za nadzor podataka i da krvna plazma nije bila korisna za ovu grupu pacijenata, navodi agencija Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krvna plazma ne koristi obolelima od kovida?

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Američki nacionalni institut za zdravlje (NIH) saopštio je da je obustavio testiranja primene krvne plazme pacijenata koji se oporavljaju u lečenju pacijenata koji imaju kovid 19 sa blagim do umerenim simptomima bolesti...NIH navodi da je to utvrdio nezavisni odbor za nadzor podataka i da krvna plazma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.