Kostić hoće Aerodrom Portorož, zamišlja novi Kan

Izvor: B92, 31.Maj.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić hoće Aerodrom Portorož, zamišlja novi Kan

Srpski biznismen Miodrag Kostić zainteresovan je za Aerodrom Portorož, pišu slovenački mediji.

Većinski vlasnici Aerodroma Portorož pripremaju se na novi pokušaj prodaje, piše Finance i dodaje da je Kostić i ranije iskazivao interesovanje za ovu investiciju, a napomenuo je da sve zavisi od dogovora s Piranskim županom odnosno lokalnom samoupravom.

“Portorož ima potencial za dalji razvoj i povečanje broja turista. Razvoj aerodroma i marine, da bismo postal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neka vrste novog Kana. Tako ga vidimo u budućnosti. Naš cilj je promocija Portoroža kao destinacije najviše kategorije, zato je u našem interesu veci broj letova kao i to da Marina Portorož radi punim kapacitetom, odgovorili su iz MK Group.

Aerodromu Portorož trebaju milionske investicije u proširenje sletne staze, novi hangari i veća površina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kostić kupuje Aerodrom Portorož?

Izvor: Blic, 01.Jun.2016, 00:15

Srpski biznismen Miodrag Kostić zainteresovan je da kupi Aerodrom Portorožž, piššu slovenački mediji...Većinski vlasnici Aerodroma Portorož pripremaju se na novi pokuššaj prodaje, pišše list "Finance" i dodaje da je Kostić i ranije iskazivao interesovanje za ovu investiciju, a napomenuo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.