Miodrag Kostić zainteresiran za Aerodrom Portorož

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Kostić zainteresiran za Aerodrom Portorož

LJUBLJANA - Srpski biznismen Miodrag Kostić zainteresiran je za Aerodrom Portorož, doznaju Finance.

Većinski vlasnici Aerodroma Portorož pripremaju se na novi pokusaj prodaje. Udjel bi gotovo sigurno prodali Aerodrom Ljubljana, Istrabenz i Luka Koper. Kostić je i ranije iskazivao interes za ovu investiciju, a napomenuo je da dogovor ovisi o dogovoru s piranskim županom Petrom Bossmanom odnosno lokalnom samoupravom.

- Portorož ima potencial za daljnji razvoj i >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << povečanje broja turista. Razvoj aerodroma i marine elimo zato, da bi postal neke vrste novog Cannesa. Tako ga vidimo u budunosti. Naš cilj je promocija Portoroža kao destinacije najviše kategorije, zato je u našem interesu veci broj letova kao i to da Marina Portorož radi punim kapacitetom, odgovorili su iz MK Groupa.

Aerodrom Portorož treba milijunske investicije u prosirenje sletne staze, nove hangare i vecu povrsinu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Kostić hoće Aerodrom Portorož, zamišlja novi Kan

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Srpski biznismen Miodrag Kostić zainteresovan je za Aerodrom Portorož, pišu slovenački mediji...Većinski vlasnici Aerodroma Portorož pripremaju se na novi pokušaj prodaje, piše Finance i dodaje da je Kostić i ranije iskazivao interesovanje za ovu investiciju, a napomenuo je da sve zavisi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.