Korisnici BG voza uskoro mogu da očekuju bolju uslugu

Izvor: BKTV News, 23.Nov.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici BG voza uskoro mogu da očekuju bolju uslugu

Ugovoren remont pet elektromotornih vozova. Kažu da će to pomoći da se unapredi saobraćaj na relaciji Pančevo-Beograd i na još nekoliko putnih pravaca.

"Srbija voz", Konzorcijum Šinvoz i kineska kompanija "Zhuhou Lokomotive" potpisali su Ugovor o remontu i modernizaciji pet elektromotornih vozova serije 412/416, saopšteno je danas iz "Srbija Voza".

Remontom i modernizacijom ovih elektromotornih vozova biće povećavan broj garnitura za potrebe BG Voza i regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << saobraćaja.

Vrednost potpisanog ugovora je 3,48 miliona evra i finansira se iz sredstava kredita EBRD po Ugovoru o zajmu iz januara 2012. godine, Ugovoru o novaciji i izmenama i dopunama broj 1. Ugovora o zajmu broj iz decembra 2016.godine.

Ugovor su potpisali vršilac dužnosti generalnog direktora “Srbija Voza” a.d. Jugoslav Jović i izvršni direktor Konzorcijuma Šinvoz ltd Zrenjanin Radomir Miljuš i CRRC ZHUHOU LOCOMOTIVE CO. LTD CO. ZHOHOU Kina.

Kineska kompanija CRRC Zhuzhou Locomotive Co. LTD bavi se proizvodnjom opreme i transportnih uređaja u železnici, opreme za civilni saobraćaj, novim izvorima energije i istraživanjem novih materijala u građevinarstvu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.