Konzumove trgovine rade skraćeno za Badnjak

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Dec.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzumove trgovine rade skraćeno za Badnjak

ZAGREB - Sve Konzumove trgovine u Hrvatskoj neće raditi na Božić, kao ni na blagdan Sv. Stjepana, dok će za Badnjak Super Konzumi raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.

Tom odlukom Uprava Konzuma želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima.

„Odluku o >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu koje iz dana u dan iskazuju na svojim radnim mjestima. Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju. Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze. Svim zaposlenicima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane", izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.