Konkurs namenjen unapređenju turizma u APV (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 14:06

Konkurs namenjen unapređenju turizma u APV (AUDIO)

Projekat odnosno konkurs namenjen unapređenjeu turizma ima jasno izražen rodno osetljiv karakter kaže Pokrajinski sekretar za privredu i turtizam Nenad Ivanišević, objašnjavajući na koji način će Pokrajinska vlada podržati žene preduzetnice radi poboljšanja turističke privrede. Za RNS, Maja Stojanac.

"Želimo da povećamo broj žena koje su vlasnice turističkih potencijala na teritoriji APV".

oran Savić, direktor Razvojnog fonda Vojvodine, rekao da je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoj turizma izdvojen novac kjoji se može koristiti za sve svrhe u razvoju turizma i ugostiteljstva, adaptacije i proširenje postojećih poljoprivrednih gazdinstava, preduzetničkih radnji i privrednih društava koja se bave turizmom i ugostiteljstvom.

Za tu namenu je obezbeđeno 5 miliona dinara. Ona su namenjena fizičkim licima od manje od 70 godina kao nosiocima poljoprivrednog gazdinstva i pravnim, registrovanim za obavljanje delatnosti turizma i ugostiteljstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.