Konačno: Fijat povoljniji i za nas

Izvor: B92, 21.Mar.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Fijat povoljniji i za nas

Sutra će biti potpisan Protokol koji će našim građanima omogućiti kupovinu automobila Fijat 500L po povoljnijoj ceni, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Protokol će potpisati ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor "Fijat automobili Srbija" Antonio Ćezare Ferara.

Dinkić je polovinom februara najavio da se razmišlja o tome da se model 500L, koji je sada skup za sprsko tržiste, ponudi kupcima u našoj zemlji po specijalnim popustima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je navedeno na sajtu Fijata 500L, cene tog automobila za srpsko tržište sada se kreću između 13.490 i 18.690 evra, zavisno od opreme i verzije modela.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fijat 500L uskoro po povoljnijoj ceni

Izvor: Akter, 21.Mar.2013

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić i generalni direktor Fijat automobila Srbija (FAS) Antonio Ćezare Ferara potpisaće sutra protokol koji će građanima Srbije omogućiti kupovinu automobila Fijat 500L po povoljnijoj ceni

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.