Kompanija Flora dobitnik nagrade Najbolje u 2020 na Medjunarodnom poljoprivrednom sajmu

Izvor: Beta, 02.Okt.2020, 15:12

Kompanija Flora dobitnik nagrade Najbolje u 2020 na Medjunarodnom poljoprivrednom sajmu

Kompanija Flora dobila je danas zlatnu medalju za kvalitet na 87. Medjunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, za proizvode smrznuti grašak i kukuruz šećerac."Drago nam je da je kvalitet našeg graška i kukuruza šećerca prepoznat i na najznačajnijem agrobiznis dogadjaju u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Zlatna medalja za nas ima poseban značaj jer je potvrda i rezultat svih naših napora usmerenih na konstantno unapredjenje kvaliteta i podizanje standarda u proizvodnji i preradi smrznutog povrća", kazala je Olivera Baturan, menadžer proizvodnje u Flori Olivera Baturan.Dodala je da će potrošači i dalje od brenda Flore dobijati samo najbolje proizvode.Kompanija Flora, koja je u sastavu PIK Bečej, članice MK Grupe, specijalizovana je za proizvodnju smrznutog povrća - boranije, graška, kukuruza šećerca i krompira. Godišnja prodaja Flore iznosi 16 hiljada tona smrznutog i konzervisanog povrća koje se distribuira ne samo u Srbiji i regionu, već i širom sveta. U fabrici se primenom savremene tehnike i tehnologije pakuju najkvalitetniji proizvodi, s obzirom na to da se, uz prirodne sirovine, koriste i prirodni začini, a sve je konzervisano fizičkim putem, toplotom i hladnoćom, bez aditiva, dodataka veštačkih boja, aroma i konzervansa. MK Grupa sa svojim kompanijama članicama redovno je prisutna na Novosadskom sajmu i osvaja najviša priznanja ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Flora dobitnik nagrade Najbolje u 2020 na Medjunarodnom poljoprivrednom sajmu

Izvor: Beta Video, 02.Okt.2020

NOVI SAD - Kompanija Flora dobila je danas zlatnu medalju za kvalitet na 87. Medjunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, za proizvode smrznuti grašak i kukuruz šećerac. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.